AK Parti’ye geçmek üzere Ankara’ya giden ancak daha sonra kararından vazgeçerek Koçarlı’ya dönen Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı hakkında konuşan CHP Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Koordinasyon Başkanı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, parti içinde herhangi bir ihraç ya da disiplin sürecinin söz konusu olmadığını belirtti.

"BÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOKTUR"

Tezcan, “Koçarlı Belediye Başkanımız Özgür kardeşimiz görevinde. ‘Direkten dönme’ tabirini doğru bulmuyoruz. Belediye başkanımız Koçarlı halkının güveniyle CHP’li belediye başkanı olarak seçilmiştir ve görevine devam etmektedir. Herhangi bir disiplinlik eylemi de yoktur. Böyle bir düşüncemiz de yoktur” ifadelerini kullandı.

CHP’li Solakoğlu Aydınlı üreticilerin sorunlarına dikkat çekti
CHP’li Solakoğlu Aydınlı üreticilerin sorunlarına dikkat çekti
İçeriği Görüntüle

"AYDIN HALKI TOPUKLAYANLARA İLK SEÇİMDE CEVABINI VERECEK"

Son günlerde CHP’li belediyelere yönelik baskılar olduğunu öne süren Tezcan, “AK Parti’nin Türkiye’nin her yerinde CHP’li belediyelere ve başkanlarımıza dönük özellikle baskı, şantaj ve kirli pazarlık operasyonları devam ediyor. Burada bu masada Aydın halkının 344 bin oyunu kumar masası gibi pazarlık masasına koyup çalıp kaçanları biliyoruz. Aydın halkının bunlara öfkesini de biliyoruz. İlk seçimde topuklayıp kaçanlara karşı cevabı vereceklerini de biliyoruz. Bir Mustafa Bozbey gibi başkanlarımız var bir de topukları ensesine vura vura kaçanlar var. Belediye başkanlarımıza yönelik, İller Bankası'ndan gelecek paralarını kesmek, silkelemek, bütçe imkanlarını ortadan kaldırmak, soruşturma ve hapse atmak tehditleri ile üzerine gitmek ve gel oturalım pazarlık yapalım eğer bize gelirsen senin önündeki engelleri kaldırırız, mali sorunları da çözeriz diyerek kirli pazarlıklar teklif edip, milletin verdiği oyu pazarlık malzemesi yapma ahlaksızlığının siyasette yaygın olduğunu, iktidar eliyle yaygınlaştırıldığını görüyoruz. Ama bu bütün ahlaksız teklifler karşı arkadaşlarımızın onuru ve ahlakıyla mücadele etmeye ve görevlerini yapmaya devam diyorlar" dedi.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA