Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü hizmet çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Aydın’ın 17 ilçesinde eş zamanlı olarak yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların taleplerine yanıt vermeyi sürdürüyor.

Muhtarlardan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü
Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Efeler ilçesine bağlı Umurlu ve Dalama mahallelerinde çevre düzenleme, budama, trimör ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde yürütülen çalışmaların kısa sürede hayata geçirilmesi ise muhtarların takdirini topladı.

Efeler’in tarihi sokakları yeniden hayat buluyor
Efeler’in tarihi sokakları yeniden hayat buluyor
İçeriği Görüntüle

Muhtarlardan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürüş

UMURLU MUHTARI YENGİ’DEN TEŞEKKÜR

Umurlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yengi, mahallede ihtiyaç duyulan çalışmalarla ilgili taleplerinin Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede karşılandığını belirtti.

Muhtarlardan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü2
Yengi, “Caddelerimizde yapılmasını istediğimiz çalışmalarla ilgili talebimize hemen geri dönüş yapıldı ve ekipler çalışmalara başladı. Mahallemiz adına Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Ne zaman talebimiz olsa Büyükşehir Belediyesi gerekli ilgiyi gösteriyor” dedi.

DALAMA’DA ÇALIŞMALAR MEMNUNİYET YARATTI

Dalama Mahallesi Muhtarı Oktay Güngör de mahalle girişinde bulunan Cevdet Balcı Bulvarı’nda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muhtarlardan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürüg
Güngör, “Mahallemizin girişinde yapılmasını istediğimiz düzenlemeler için talepte bulunduk. Kısa süre içerisinde dönüş yapıldı ve çalışmalar başladı. Hizmetlerden memnunuz. Özlem Çerçioğlu mahallemizin taleplerine her zaman çözüm üretiyor. Tüm mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kent genelinde çevre düzenleme, peyzaj ve altyapı çalışmalarına program dahilinde devam edeceği belirtildi.


Kaynak: HABER MERKEZİ