Karpuzlu ve Didim’de ata tohumu fideleri dağıtıldı
Karpuzlu ve Didim’de ata tohumu fideleri dağıtıldı
İçeriği Görüntüle

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da belediye başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında “Aydın’da sokağa çıkamıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlere AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

“CHP’DE DEPREM ETKİSİ YARATMIŞ BİR OLAYDIR”

Erdem paylaşımında, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’nun CHP’den istifa ederek AK Parti’mize katılması, siyasi tarihimize geçmiş, ulusal ve yerel kamuoyunda aylarca gündemde kalmış ve kalmaya devam eden, CHP’de deprem etkisi yaratmış bir olaydır.” ifadelerini kullandı.

“BUNUN YALAN OLDUĞUNU EN BAŞTA AYDINLILAR BİLİYOR”

Erdem açıklamasının devamında, “CHP bu depremin şokunu hala üzerinden atamamış; artçı depremleri önlemek ve diğer CHP’li belediye başkanlarının AK Parti’ye geçişlerini engellemek için ‘Özlem Çerçioğlu halk içine çıkamıyor’ yalanını ortaya atmaktadır. Bunun yalan olduğunu en başta Aydın’da yaşayan vatandaşlarımız bilmektedir. Uşak’taki ortaya çıkan pisliği örtmek ve gündem değiştirmek için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Bu pisliği Uşak Battaniyesi bile örtemez…” sözlerine yer verdi.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA