Aydın’ın Efeler ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1’i polis olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Efeler’de Kan Aktı 5 Kişi Hastanelik Oldu1

Olay, Efeler ilçesine bağlı Osman Yozgatlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Efeler’de Kan Aktı 5 Kişi Hastanelik Oldu2

Efeler’de minik çevreciler ödüllendirildi
Efeler’de minik çevreciler ödüllendirildi
İçeriği Görüntüle

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgaya müdahale eden bir polis memuru elinden bıçakla yaralanırken, 4 kişi de darp sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Elinden yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Efeler’de Kan Aktı 5 Kişi Hastanelik Oldu3

Olayın ardından kavgaya karıştıkları belirlenen ve bölgeden kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA