Kuşadası Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Ömer Günel’in hizmet odaklı belediyecilik anlayışı doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında Değirmendere Mahallesi’nde başlatılan yol yenileme çalışmaları hızla ilerliyor.

Kuşadası Soğucak’ta altyapı yatırımı başladı
Kuşadası Soğucak’ta altyapı yatırımı başladı
İçeriği Görüntüle

Kuşadası Belediyesi’nden Değirmendere’ye Konforlu Ulaşım Hamlesi01

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, altyapı işlemlerinin tamamlanmasının ardından 10 bin metrekarelik alanda kilit parke döşemesi gerçekleştiriliyor.

Kuşadası Belediyesi’nden Değirmendere’ye Konforlu Ulaşım Hamlesi2

Geçtiğimiz haftalarda bölgeye gelerek çalışmaları yerinde inceleyen Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tahsin Demirtaş, çalışmaların önemli bir kısmının tamamlandığını, kalan bölümün ise kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

Kuşadası Belediyesi’nden Değirmendere’ye Konforlu Ulaşım Hamlesi3

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Değirmendere Mahallesi sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşması hedefleniyor.
Kuşadası Belediyesi’nden Değirmendere’ye Konforlu Ulaşım Hamlesi30

Kaynak: HABER MERKEZİ