Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan “mutlak butlan” kararının ardından genel başkanlığı yeniden Kemal Kılıçdaroğlu’na devretmiş, süreç sonrası siyasi temaslarını hızlandırmıştı. Özel, Genel Merkez’den ayrılırken mücadelenin sokak ve meydanlarda süreceğini vurgulamıştı.

Kararın ardından Özgür Özel’in ilk mitingini İzmir’de gerçekleştirmesi dikkat çekerken, Aydın’dan da yoğun katılım gerçekleşti. CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve ilçe başkanları miting programı kapsamında İzmir’de yer aldı.

AYDIN’DAN HAVALİMANINDA KARŞILAMA

İzmir programı öncesinde Adnan Menderes Havalimanı’nda Özgür Özel’i karşılayan isimler arasında Aydınlı belediye başkanları da yer aldı.
Anıl Yetişkin, Burak Zencirci, Özgür Arıcı, Tahsin Demirtaş, Ertuğrul Tetik ve Hatice Gençay, Özel’i havalimanında karşılayarak miting öncesi destek verdi.
“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, İzmir’de yaptıkları açıklamada siyasi sürece ilişkin sert mesajlar verdi.

Karakoz, “Saray’ın yargı darbesine ve işbirlikçilerine karşı meydanlardayız. Sayın Özgür Özel’in liderliğinde adalet ve huzuru geri getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.









