Aydın'da orman yangınlarıyla mücadelede toplantısında alınacak tedbirler, riskli alanlarda yürütülecek çalışmlaar ve erken müdahale kapasitesinin artırılması konuları ele alındı.

Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, Aydın Vali Yardımcısı Çetin Kılınç başkanlığında gerçekleştirilen 2026 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyon Toplantısı'na katıldı.Toplantıya; Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Ersen Çetin, Aydın Orman İşletme Müdürü Engin Evcin ile ilgili kamu kurum müdürleri ve kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı.

Toplantıda; orman yangınlarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirler, riskli alanlarda yürütülecek çalışmalar, erken müdahale kapasitesinin artırılması ve yangın anında kurumlar arası koordinasyonun en üst seviyede sağlanmasına ilişkin hususlar kapsamlı bir şekilde ele alındı.




