Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanan Osman Varol, sabah saatlerinde göreve başlamasının ardından makamda kalmadı. Aydın Valiliği önündeki karşılama töreni sonrası kent merkezine çıkan Varol, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Aydın’daki ilk turunu attı.

Whatsapp Image 2026 05 08 At 13.52.49 (1)

Valilik binasından Bey Cami’ye kadar yürüyen Vali Varol, yol boyunca karşılaştığı esnafa selam verdi, vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.

Whatsapp Image 2026 05 08 At 13.52.50

Aydın’da yürek burkan ziyaret: Polisler acılı aileleri unutmadı
Aydın’da yürek burkan ziyaret: Polisler acılı aileleri unutmadı
İçeriği Görüntüle

“HEP HALKIMIZLA BERABER, İSTİŞARE İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

“İnsan, önce yaşadığı yeri, çalıştığı yeri tanımak zorunda. Tanımak için de buralar bizim sokaklarımız, burası bizim memleketimiz. Cuma Namazı’na giderken çıktık esnafımıza selam verdik, hepsine uğrayamadık ama zaman içerisinde uğrarız. Bizim işimiz vatandaşla beraber, halkla beraber yapılır. Öyle yapılırsa keyifli, verimli ve başarılı olur. Biz, hep halkımızla beraber, istişare içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: CEMAL YILDIRIM