Ülkü Ocakları olarak vatandaşların bağışladığı kurbanları vekaleten keserek hayırseverlerin adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirten Karakuş, kurban bedelinin 5 bin 750 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
“Bu senede kurbanınızı Ülkü Ocakları kesiyor” sloganıyla başlatılan bağış kampanyasına ilişkin bilgilendirmede bulunan Karakuş, “Kurban bedelini banka hesabımıza yatırırken açıklama kısmına; vekalet sahibinin adı, soyadı ve iletişim bilgisini ekledikten sonra vekaletinizi vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz” dedi.
Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar kurban bedelini, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın TR11 0001 0000 0145 1817 3050 41 iban no’lu Ziraat Bankası hesabına yatırabilecek. (MURAT TAN)